Borta men endå hemma

Så är man och hälsar på hos föräldrarna ute på landet och kan inte beskriva hur skönt det är!! Att slippa avgaser/ljud osv. Andas ren härlig skogsluft... Inte vardag minnsan!

Även skönt att slippa fjortis-Ystad en helg. Men likväl så kommer man inte undan det iaf. Väx upp människor please!!! Varför är det så svårt? Var inte en liten äcklig fjortis på helgen...Hur svårt kan det vara att UNDGÅ??hmmm...
Ska du vara ute så måste du övertyga allt och alla hur mycket du dricker och av vad och hur du mår utav det. Sen måste du ringa och skicka fylle sms till halva världen, för du behöver yttligare lite bekräftelse. Efter allt det är avklarat så återgår du till att försöka få mer personer att förstå hur glad du är över att du minnsan fått i dig en hel del mängd med alkohol under kvällen så det ger dig ursäkt att göra nästa vad fan du vill. Sen på kvällen så har du två alternativ. Antligen har du varit lite smart och förbestämt var du ska sova och går hem efter en burgare. Men annars kan du vara dum så du sover där du hamnar vilket innebär oftast hos någon som låter dig sova där pga ett skäl vilket jag inte tänker nämna..
Dagen efter du vaknar mår skit och beklagar dig över var fan du hamnade och sen tar du dina egna bakfylle metoder för att slippa den räliga bakfyllan. kommer hem och hela dagen e bortkastad. Sen säger du som alltid: "jag ska aldrig mer dricka" MEN likväl så står du där helgen efter och försöker få så mycket bekräftelse av alla så du kan återigen få uppleva detta underbara rus som sedan kommer ge dig din välförtjänta bakfylla. Slutet gott alltid gott..(även om vi vet att det aldrig kommer ta slut)


Fuck that shit!!
Onkel M
//FRED UT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0