wajwajwaj

Ja då var den helgen förbi och den var både underbar och förfärlig. Jag har verkligen tröttnat på falska männsikor och dryga personer. "Life is to short to hang out with stupid people"..
Hela dagen har varit soffliggande och halft illamående. Tror jag ska backa lite med sena kvällar?
Men iallafall så har jag SEMESTER nu. Hur gött är inte det!
Ska bli lite fixande med lägenhetspapper, besöka päronen som jag har varit så extremt pinsamt dålig på.
Sen kanske en vända till P ? Hoppas det iaf.

Ajja inte mycket på hjärtat som ska skrivas här men kommer nog vara mindre aktiv på bloggen i 2 veckor. Men vi får se.


//FRED UT MINA SMÅ VÄNNER

+44

Eftersom som vi alla vet så finns inte BLINK 182 längre, vilket är en stor sorg. Jag har som sagt fått en nytändning på Blink och det är underbart. Har även börjat spana in deras nya projekt såsom +44 där Travis och Mark är drivhjulen, och även Angels and Airwaves som är Tom's band. +44 Tycker jag är helt klart bra. Liknar lite Blink's senaste album fast lite mer "producerat". Helt klart tummen upp för dem. Tom (som är min favorit i Blink 182) band faller dock.. Inte alls vad jag tänkt mig men likväl en mogen och halvskön musik. Men dock inte tillräckligt för att jag skulle nappa på det..
Men iallafall så lägger jag upp en +44 låt som helt klart är värd att lyssna på. Enjoy:

Plus 44 - When Your Heart Stops Beating


//FRED UT

Film och myspys

Film igår med Andreas och Alexander. Spontant och trevligt. Det blev Morgan Pålsson filmen(hiphip gänget). Fan den var överaskande bra och kul som fan. Höjdes mina tankar om svensk humor igen, det känns bra. För det är mycket skit på den svenska humorscenen i dag. Sen blev det nån actionfilm som jag somnade till, haha! Men dock väligt trevligt att få se lille Andy igen :)

Idag försenade tåg och skit och mög! Pallar inte pendlandet mer. Dock SEMESTER NÄSTA VECKA!!!
Ska bli så sjukt gütt. Behövs verkligen efter 1½ år utan semester.

//FRED UT

HIM - When Love And Death Embrace



Bara för det är världens vackraste och bästa finaste låt!!

//FRED UT

Drömmar och diverse.

Nu är jag trötter och ska sova. Har haft en vanlig helg. samma som alltid. Dock var Jag Pung och Jesper åkte till Kåseberga och letade efter fickknivar. Fanns inga vi hittade bara dödskalleringar.. HAHA!
Partyparty och chill i dag.
Nu en veckas Jobb. Ska bli lika trevligt som alltid..
Hade den sjukaste drömmen i morse. Drömmde att jag hade en maskparasit i ögat som var svart och bara ett stort öga. Sen blev ögat en blomma på den.. Ja vilket fall som så blev jag satt i karaktän och bråkade med mina päron.. sen vaknade jag med galen ångest.. Hahaha man kan fan tro att jag har tagit en stor dos LSD innan jag gick och la mig.. Läskig dröm får jag säga.. Den drömmen kan dom dära drömmtolkarna suga på!!

Jaja nu ska jag bädda och gå och lägga mig.

//FRED UT

The tattoo!

Så på request så kommer en bild upp. Säg vad ni tycker! :D


//FRED UT

LYCKA.

Igår blev det en heldag med Peter i Malmö. Det var dagen D för oss som vi väntat så länge för. Nya tattoos på OLD BONES TATTOO. Peter fick sin första 3 timmars sittning och har en 3 timmars kvar. Jag fick klart mina på 3½ timmars sittning. Damn i slutet var det jobbigt men så värt det :)
Så nu är min hyllnings tatuering klar and i love it so!

//FRED UT

partaj

Fest hos denna lilla skiten idag :) ska bli asnajs härligt att se sina gammla vänner igen. Får lite så ångest att flytta när det finns så många goa människor här =(

//FRED UT

SLIPKNOT.. Has rised again!!

Ja äntligen har de första låtarna släppts. Och Jag är faktiskt possitivt överaskad över dom.
Det snygga ljudet från förra plattan "Subliminal Verses" men endå gått tillbaka till den lilla grimecore känslar som jag älskar hos Slipknot. Låten "All hope is gone" är enligt mig klockren första release för Slipknot.
Nya masker har dom oxå fått. Klar förbättring från dom förra men dock ser jag att Mick7's mask består i princip som den förra vilket glädjer mig för den är ap-snygg. MEN! Vad med Coreys mask? jag tycker den är riktigt cool men antar att fansen kommer reagera på den.. But i like it och dom 2 coolaste är klart Joey med sin "jesus"mask och Sid med sin transformers desepticon inspirerande mask. NICE WORK DUDES!!



Slipknot - Psychosocial


slipknot-all hope is gone


//FRED UT
 

Machine head, and da bank

Igår gick det sådär med banken, och jag kom fram till att jag hatar Danske bank. Menmen får fixas imorn ist.
I dag blir det långjobb..jeeeii!!!

Sitter och lyssnar på machine head Halo. Jävligt bra truddelutt det :)
En av få Machine head låtar jag kan uppskatta iof. Sen så det "senaste" heta tipset är Cavalera Conspirasy. Bröderna Cavalera återförenas och gör jävulskt tung metal i true Cavalera style. Ta och lyssna på det!

MACHINE HEAD - HALO
 

CAVALERA CONSPIRASY- SANCTUARY
 
//FRED UT

RSS 2.0