FLYTTEN!!

Ja flyttar jag imorn...Och INGENTING går som det ska just nu... Adressändringen blev försenad trots dom sa omedelbar värkan, Kontraktet för Københavns lägenheten ser ut som om jag har Hitler som hyresvärd...INGET klaffar!
Sitter i en jävligt skitig situation och är galet förbannad över det...Hoppas det löser sig ikväll..

ORkar fan inte med folk som inte vet vad dom sysslar med...FUCK IT!

//FRIDENS

VILKEN FRILLA`?

Ja jag vill klippa mig men vet inte hur jag ska ha det. Frågar er.. vad tycker ni`?
Här lägger jag upp ett litet urval från mina gammla frisyrer:



//FRIDENS

Hektiska dagar.

Nu börjar det dra ihop sig. imorn ska jag anmäla adressändring. och ringde och avsade mig abonnomang hos tele2, om det kommer funka:(
Repa idag. måste vara tid till det med. Men kommer vara stressiga kvällar för Holgersson nu fram till måndag nästa vecka. Men ska nog lösa sig:D
Var hos Maffe igår, mycket trevligt må jag säga. I helgen var det fira min käre far. Grattis åter igen. var alltid lika trevligt och komma "hem".

Jaja orkar inte skriva så mycket. har fede-huvudvärk och känner bara för att få lite sömn.

//FRIDENS

Summa sumarum....

Okej Tack till er som skrev om vad ni tyckte och tänkte.. superhärlig läsning. Bara andreas ena kommentar där han innefattade Joanna. No offence Joanna du är en pärla men får inte ihop det, varför du associerar mig med henne Andy? Kul och veta varför:D

Sen är jag besviken över att i genomsnitt 30-40 unika besökare/dag och endast 7 kommentarer kom... Till er andra..DÅLIGT! ;)

Ajja kul var det iallafall.

//FRIDENS


En fråga till er.

Jag fick en fråga från min kära far ang bilden jag gjort och den lyder såhär. jag citerar:
"associera man dig med longboard eller finns det något mera typsikt Månz som skulle vara med på bilden?"

En mycket bra fråga och tänkte göra så att ni ska få besvara den. Skriv gärna en kommentar nu om vad du associerar mig med när du ser eller tänker på mig. Kul grej och se vad folk tycker och tänker. Och kommentera nu för har en jävla massa besökare och inte så många kommentarer så var inte rädda nu ;)


Har ni en bild som hjälp om det nu behövs.


//FRIDENS

Nytt design försök.step 2

Ja skit i den första var bara en prøvgrej. Se om ni gillar den här bättre :)


//FRIDENS

Steking

HAHA! Fan skön helg det var. Nu när Maffe skickar ett stek-sms precis. Det blev Étage i förra  helgen iaf. bilden är därifrån. Antar ni kan se mig och dom andra Påogarna ;)
Dennis har gille i helgen. får se hur det blir med det.. Ska ju börja städa och rensa ut hela lägenheten inför flytten, säkert en massa skit som jag inte vill ha. Jaja njut av stekbilden nu så skrivs det snart igen;)


//FRIDENS

Nostalgi från barnsben.

Är det bara jag som kommer ihåg detta? ja shit vad jag diggar den låten oxå, redan som liten så sjöng jag och min bror på denna, och gör faktiskt även idag haha! Helt underbart.

Sagostunden (svt1)


//FRIDENS

Jaaahaaa

Ja igår blev sista kontrakt grejset klart. Postat iväg osv..gutt!! Somnade faktiskt igår.. ok inte supertidigt men likväl fick jag ca 5timmar. :D underbart!! hoppas det går ikv med.
Om en halvtimme hem med tåget och ringa stackars Sandy, sen så blir det repa med Piledriver. Ska bli gütt :)

 Lååång dag har det varit i dag.. har bara gått så långsamt!
Men som sagt snart hem. Måste ha nått o käka med annars blir det mat vid 23 och det pallas inte.

Ajm snygg än jår nått ;D



//FRIDENS

Insomnia och äntligen uppdatering av blogg..

Ja sry att jag har varit så dålig att skriva inlägg, ingen som helst anledning, har bara inte varit in the mood för det.

Men ska pröva att gå igång igen..
3 dagar har gått och sammanlagt har det varit ca 4 timmars "djupsömn". Vet inte vad det är men bara ligger och vänder och vrider och kan inte somna.. Är det så att jag oroar mig för något?, nej det mesta börjar flyta på så vet inte vad det kan vara. Om det nu är det?. Något otroligt frustrerande är det iaf att veta att kl 05.00 ringer klockan och jag ska iväg. Jaja får hoppas att det går bättre inatt då =(

Snart flytt till stora staden København. Fifan hoppas ni kommer och hälsar på.

//FRED UT

RSS 2.0