My name is Earl

Ok. Måndagar är alltid så tråkiga som ni vet. Men Jag och Billgren har börjat få det lite som en vana att kolla på My name is Earl på måndagskvällen, ganska trevligt faktiskt.
För övrigt är det en av få serier som jag faktiskt uppskattar och tycker är sjukt rolig. Sjukt bra karaktärer och najs manus idé. Sen såklart så är Jaime Pressly med som rollen Joy (Earls X fru) och det är ögon godis utan dess like. Jag och Billgren var väldigt nöjda över att ena avsnittet handlade nästan enbart om henne :-) haha!!
DAAMN HOT!!
Går Dubbelavsnitt varje måndag på kanal 6 från kl.22.00-23.00
image50



Onkel M
//FRED UT

R.I.P

Vila i frid Ingmar Bergman.image49
En av Sveriges stoltheter. Min favorit och den som han vann 2 oscars för är såklart
Fanny och Alexander  (1982) 

Här kan ni kika på hans histora och alla filmer och teater verk han har pruducerat:
http://www.ingmarbergman.se/


Onkel M
//FRED UT














Snygga Film posters

1 - American history X
2 - Walk the line
3 - Reeker
4 -  Birdy

image48

Onkel M
//FRED UT

And again it is over..

Den här helgen kan man beskriva med 2 ord. Lugn och fridfull..
Har gjort ett besök hos mina beloved föräldrar hela helgen, och det behövs fan ta mig ibland att komma bort från skiten och ut till landet. Jättetrevlig helg med GOOOD mat och avkoppling. Tror nog inte jag har sovit så mycket på väldigt länge.
Igår var det komma hem och lämna av sig alla grejjer och slänga mig själv i soffan framför filmen Coach Carter.Usch så tråkig film det var. Efter halva så tänkte jag att det var lite patetiskt att kolla film mitt på dagen och det var strålande sol ute så jag gick ut på en promenad. En hel timme och en kvart gick jag STOLT eller vadå?haha. Sen kom Billgren och vi åkte till Pizzeria regementet och köpte mat och över gatan så köpte vi en jävla massa godis(vilket vi inte åt av sen) Efter Evan al migthy så kom Joanna och vi kollade på Eternal sunshine of an spotless mind.

(Förvirring och avsmak är det 2 ord som cirkulerar i mitt huvud. 2 personer och dom har vars ett ord.)


Billgren och Joanna ni är the best, We are the B.F.F.B.N.I.S.W (best freinds forever but not in an sexual way)....hmm vettifan om det lät så bra :Phahahaha

---UPDATE---

image51


Onkel M
//FRED UT

Borta men endå hemma

Så är man och hälsar på hos föräldrarna ute på landet och kan inte beskriva hur skönt det är!! Att slippa avgaser/ljud osv. Andas ren härlig skogsluft... Inte vardag minnsan!

Även skönt att slippa fjortis-Ystad en helg. Men likväl så kommer man inte undan det iaf. Väx upp människor please!!! Varför är det så svårt? Var inte en liten äcklig fjortis på helgen...Hur svårt kan det vara att UNDGÅ??hmmm...
Ska du vara ute så måste du övertyga allt och alla hur mycket du dricker och av vad och hur du mår utav det. Sen måste du ringa och skicka fylle sms till halva världen, för du behöver yttligare lite bekräftelse. Efter allt det är avklarat så återgår du till att försöka få mer personer att förstå hur glad du är över att du minnsan fått i dig en hel del mängd med alkohol under kvällen så det ger dig ursäkt att göra nästa vad fan du vill. Sen på kvällen så har du två alternativ. Antligen har du varit lite smart och förbestämt var du ska sova och går hem efter en burgare. Men annars kan du vara dum så du sover där du hamnar vilket innebär oftast hos någon som låter dig sova där pga ett skäl vilket jag inte tänker nämna..
Dagen efter du vaknar mår skit och beklagar dig över var fan du hamnade och sen tar du dina egna bakfylle metoder för att slippa den räliga bakfyllan. kommer hem och hela dagen e bortkastad. Sen säger du som alltid: "jag ska aldrig mer dricka" MEN likväl så står du där helgen efter och försöker få så mycket bekräftelse av alla så du kan återigen få uppleva detta underbara rus som sedan kommer ge dig din välförtjänta bakfylla. Slutet gott alltid gott..(även om vi vet att det aldrig kommer ta slut)


Fuck that shit!!
Onkel M
//FRED UT

FRÄDÄGEÖEN

Äntligen fredag!!
Veckan har varit tråkig men skön som fan. Spenderade natten i kph och käkade gott och slöade framför datorn. allmänt najs.

Jag har tappat tron om folk. Helt ärligt hur orkar ni hålla på och vara å dryga och allmänt slibbigt äckliga hela tiden?
Småstads folk är det värsta ni kan tänka er. Den nya grejjen är om en person som skriver blogg om hur mycket han/hon avskyr ystad och dess personer.. ganska förståerligt iof. Men dock lite klumpig att nämna en massa namn. Jag står inte för alla hans/hons åsikter men fan vad smart han/hon är. Skriver om det som är  mest känsligt hos de små ystad borna. Den personen ska ha respekt:)

Länk till bloggen.
http://ystad.bloggtopp.com/


Sitter och tänker på att Andreas har REA i sin affär och jag hoppas det är sjukt mycket folk så han har så mycket och göra att han ångrar att han har supit i några dagar nu och därav så mår han sådär allmänt dåligt.  Plus att han  tvingade en stackars liten Onkel M att följa med en gång ;)

Onkel M
//FRED UT


Tha plans

Tog bort filmen den laggade så mycket.

--------------------------------------update--------------------------------------


Inget och skriva direkt idag. Har inte orken, den försvann idag:P
Tror det blir Sthlm nästa helg om jag har tur. Då blir det tattoo och besöka lite folk.
Kommer bli as najs om det blir av.(håller tummarna)
En sak som är säker är att jag måste till SNS när jag är i stockholm!!


Onkel M
//FRED UT

One day .daydayday

image46
Gårdagen bestod av jobbjobb sen hem och slappa i en halvtimme sen kom min kära fader och skulle hjälpa till att fixa garding upphägningen som hade felat.
Men NENE!! såklart är väggen helt fucked upp så när vi borrade så bara försvann mer och mer av väggen så vi ffick avsluta det och sura lite över att det inte fungerade. Vi tröstade oss lite med att gå till Krogen och få oss en krogens jätteburgare. Najs var det och väldigt trevligt att få umgås lite med min far. Blir för sällan numer.
Kan vara rätt stolt att jag somnade vid 22.45 tiden igår så fick mig mycket sömn men likt väl sitter man på de jävla tågen som en Zombie. Har kommit på att jag antagligen kommer att införskaffa ett stort jäkla hagelgevär och skjuta alla som jobbar på tågen för det alltid ska bli försenat. ORKA!!

Dagens låt:
The Sounds - Rock'n Roll
Plus att Maja Ivarsson (sångerskan) är one hell of an good looking girl.



Onkel M
//FRED UT

Viva La Fête

Nu har Viva la fête biljetterna kommit!!! Skitnajs ska det bli. Kommer spela på lilla Vega så är ni sugna så köp en biljett. Den 16/8 kl 20.00
Skön Fransk Psykadelisk rock-electro. Ladda ner och tyck till.
http://www.vivelafete.net/

image44

Onkel M
//FRED UT

Viva la Kph

image43
Tänkte bara tipsa om lite ställen som är värda att besöka när man ska ut i Köpenhamn.
Nu tar jag en lista på 2 av mina favorit klubbar:

VEGA:
http://www.vega.dk/
Finns både ett stort och ett litet vega. Det stora bjuder dom oftast på sköna konserter och ett gigantiskt dansgolv.
Sen är det lilla vega som är lite mysigare och skönare människor. Grymt ställe om du vill ha en hel natts non-stop fun.
Betyg: 5/5


THE ROCK:
http://rock.xstream.dk/site/index.php
Underground klubb som bara är magisk. Har inriktningen metal/electro så det är nästan bara gothare/hårdrockare och folk som inte syns i dagsljus men det är helt klart en av de bästa klubbar du kan gå till. Trevlig stämmning,trevligt folk och billig bar. Ibland anordnar dom konserter i det lite tyngre laget.
Betyg: 4/5

Kommer kanske en uppdatering på klubbar så stay tuned.

Onkel M
//FRED UT

Onkel M got´s no fear when he has alot of beer

Resumé av en helg:
Fredagen
var jag ledig  vilket var otroligt najs. Har inte haft en ledig vardag på 8mån så detta var en upplevelse;)
Spenderade För/eftermiddagen på stranden på marinan och bara slappnade av med Andreas. Blev lite röd men damn nu e man lagom fräsch och brun. haha!!
På kvällen blev det utgång i goda vänners lag. Nice jaao.

Lördagen bestod av spelande på Ps2 i några timmar sen kom Peter och Beckan och vi hämtade upp Status och Alexandra för att åka till Hässleholm och se Status quo.
Helt magisk var det förbanden som bestod av Nisse helberg och Chuck Berry vad underbart med.
Har glömt hur kul det är på konserter. (bilder kommer komma)

Söndagen var bara slöa framför film och massa onyttiga saker.
Måndag idag. Inte en käft på kontoret. Jag och Matti sitter och små filosoferar och slö jobbar.
Ikv blir det lampuppsättning och lite smått och gott.

Orkar faktiskt inte bry mig om vad folk tycker och tänker. Ni har ingen aning om nått så lägg er inte i och låt mig vara

Onkel M
//FRED UT

Smala Sussie

Tänkte tipsa om En av dom bästa svenska filmerna som gjorts:

Smala Sussie
En helt underbar och rolig svart komedi. Med fraser och repliker som får en att skratta tills du inte har luft mer.
Manus och regi: Ulf Malmros
utgiven:  2003
Filmen talar för sig själv, så se den. En av karaktärerna är pölsa. Helt klart den skönaste karaktären. Pölsas kökscen är historisk.
SE DEN!!

image44


Onkel M
//FRED UT

Tørsdæg ;)

Idag känns det som det kommer bli en bra dag. Vädret är najs, Jag är inte så trött och seg som jag brukar vara och ikväll kommer det nog bli lajbans.
Packade upp soffbordet igår och damn vad snyggt det blir!! Idag så ska lamporna upp i hallen om allt går enligt planerna.
Imorgon är jag ledig. Shit känns lite overkligt och vara ledig en fredag.
Men då ska jag ta tillfället i akt att köpa lite porslin, dammsugare, växter, och kanske ett väggfäste till tv´n.
Sen blir det antagligen vilodag för på lördag är det STATUS QUO!!! Gütt som fan!
Träningskort skall oxå inköpas. Måste vara fit for figth i singel livet. Eller inte vad vet jag.

Nästa inköp kommer bli matbord och stolar. Är lite kluven vad det ska bli men har mina aningar.
Har ni ett bra tips så skriv.

Onkel M
//FRED UT


Wändstäy

Aaaaaah soligt och gött i kphmn. Dagen en sålänge har varit najs.(fast inte tågklöddet i morse)

Håller på och planerar en resa till Sthlm. Får se när det blir och om Søren följer med.
I vilket fall som så blir det ett besök hos Robin för en ny tattoo, sen en sväng till My oxå.
Och om Søren ska med så blir det antagligen Nine inch nails konsert med.
Ska se det som min semester denna sommaren.. 3dagars semester på ett år...GÜTT!!

Nu är den oändliga historien slut. En gång för alla.. Tragiskt som fan. Och tyvärr kan jag inte få den att fortsätta..Hoppet har lämnat den delen av hjärnan.. sorligt men sant.
Menmen ska inte hänga läpp för det gör ingen annan så..

Idag får jag hem mitt soffbord. Skitnajs ska det bli. Hoppas det inte var för stort nu. Shit mitt vardagsrum börjar bli najs!!
image40image41









På Fredag är jag ledig.FAN VA SKÖNT!!
Kanske man ska ta och gå ut på The Rock då..hmmm
Ajja orka skriva mer, Orka folk, och orka idioter.

Onkel M
//FRED UT


En värld full av osäkerhet

Shit det är underligt att folk är så omogna och fjortis idag.
Växa upp verkar inte vara en prick i deras "to do list" Är trött på alla som inte kan diskutera saker på en mogen nivå.
Fjortisar är dom hela högen och orka med att hela tiden det skall vara sån drama i allt som sägs och görs. Människan spenderar alltför mycket tid på att hela tiden cirkulera och stanna kvar i problem och saker som får oss att må dåligt. Men samtidigt så vill man ju stanna kvar i det dåliga och det som inte är helt perfekt för vad ska du annars leva på? Vad ska du då klaga på, hata, förakta och störa dig på? Är det bara jag som tänker "men för i helvete ordna upp ditt liv istället för att gå och fula dig" ?
Människans behov av frihet är enorm, men om dom vore så fria som dom romantiserar upp en bild av hur det är skulle dom inte klara sig. Människan behöver struktur och lite ramar i livet. Och det är just det inte så många har och därför så resulterar det i en enda stor klagan och fjortis-beteendet slår in.

(du skrev att jag fått dig och inse. Well rigth back at you, I feel free from the drama.)

 Denna text är inte tillägnad någon spec. person utan tillägnad hela svergies äckliga,omogna  och osäkra elit som inte kan klara av en vardag utan att känna sig så utsatta.

Tänk över detta ni :-)

Onkel M
//FRED UT

What the hell is going on?

Helt ärligt, Jag orkar snart inte med männskligheten! Att människor inte kan vara normala är bara så otroligt störande. Ljuger och hittar på och förvränger en verklighet som är så långt ifrån den patetiska "verklighet" som befinner sig i deras tomma huvuden.
Att ens ljuga ihop något som så är för mig helt otroligt och bevis på att intelligensen är nått botten. Jag trodde att jag hade börjat komma in i ett såkallat flyt nu men nej ikke, Någon däruppe vill tydligen inte att jag ska kunna må tiptop.. Att en gångs vänlighet och hjälpsamhet kan leda till att ens värld och andras brakar isamman är för mig oförståerligt.? PALLA MED ER LOBOTIMERADE HJÄRNDÖDA SMÅSTADSBOR SOM INTE HAR NÅGON FRITID!!!
Fuck Ystad, Fuck deras invånare, och fuck blondiner! (no offence Beckan)

Onkel M
// FRED UT

En fredag, Damn it goes fast!

Så är det fredag igen. Sjukt hur snabbt det går. På måndagen så tycker man det är en evighet till fredagen men POFF så är den där.! GUTT SOM FAN!!
Idag så blir det en lite kortare dag på arbetet vilket är Über nice. Ska till Ilva och kolla in en soffa och soffbord och lite annat. Pengarna kommer flyga iväg men för en god sak iaf.

IMORGON ÄR DET MUSTASCH!!!!!!!!
(även the sounds och Snook)

Sitter och funderar på att boka biljetter till Finland på nyår. 2 dagars festival och HIM spelar på nyårsafton. Kan det bli bättre?.. Vi får se, om någon nu vill följa med.

Den nya bannern är här. Får ta en röstning om ni gillar den eller om jag ska behålla den gammla eller göra en ny:
daaa3r

Onkel M
//FRED UT

You can´t say no to me

Tänkte bara tipsa om en av mina absoluta faorit låtar:


Tiger Lou - You Can't Say No To Me

a precious kiss from your lucious lips
is more than any man could stand
a glimpse underneath your
silverskirt is a miracle
the scent of your skin your ivory skin
is the thing one would
kill a man in an instant to get close to

but i'll wait for the day you will see
you can't say no to me

one more day is a life spent
that I would give anything
to be the one that tears of your wings

but I'll wait for the day you will see
you can't say no to me
and everything is gonna be ok
it's gonna be ok

image38



Onkel M
//FRED UT

...##...

Dagen har börjat med fint väder när man vaknar och tänker gött!! sen så fort jag står av i kph så ÖS REGNAR det. Som en dränkt katt kommer jag in på kontoret och möter Søren som såklart garvar och tycker det är allmänt kul att jag är dyngsur.
image37
Igår fixade jag och Byggare- Bob-Billgren stora rummets lampa och jag fixade runt bland lite lådor och försöker få lite smått organiserat.
Idag ska jag fixa lite mer i lägenheten sen får vi se vad som händer.
På fredag blir det inköp av soffa. Ska hitta den fetaste soffan som finns och hoppas det finns en stor svart skinn med schäslong. Det skall havas!!

Hör på radio på kontoret och där kom en låt som verkligen gav mig nostalgi.
The Clash - I fought the law
Första gångerna man verkligen satte sig in i punk så var det den här låten. Har min far att tacka för ens ypperliga musik-kunnighet och bra musik uppfostran ;)
Andra ungar lyssnade på smurfhits, men inte Onkel M, han trivdes bättre med Sator, the Clash, Blacksabbath och johnny cash :)

Ajja Ska jobba vidare och hoppas att snart bli klar.

Onkel M
//FRED UT


Om du hade fått välja

Hade du då suttit samanlagt 1½ timma i taxi och 2timmar i en lokal där det larmar mer än på en slipknot konsert och tunnare luft än uppe på mount everest.
Eller vara arbetslös och inte göra ett skit?
HMMMMM.......  hahah !!!


Well dagen har varit ensålänge kass men blir väll bättre sen.

Kommer update ikv så...


FRED UT

OH YEAH

image36


KAT VON D
En brud som verkligen har mycket må jag säga.
Igår såg jag Miami ink på tv (vilket var ett tag sen sist) Och där var hon i rutan.
Hon påminde mig väldigt mycket om vissa saker och får faktiskt erkänna att jisses denna flicka har en del kvalitér ;)
Absolut galet grymm tatuerare, tatuerar Ville Valo till att börja med, och har lyft fram en stil på tattoos som jag verkligen diggar. Sen plus att hon är mycket trevlig att titta på.HOT!!
Tittar ni inte på Miami ink så börja med det för det är en kul och härlig serie för er som anser att tatueringar är väldans trevligt. Går på Söndagar kl 19.00 på tv 6





Onkel M
//FRED UT

..en helg..

Helgen var väldigt bra=) lägenheten flyttades in i och började så smått fixa in saker i den. Kommer lägga upp bilder när saker börjar komma på plats.
Igår var det Ikea med mamma var mycket nice. Härligt och få se sin familj igen. Var dock 3 veckor sedan.
Sen på kvällen så fixade jag och Far upp gardiner och jag fixade lite i sovrummet. Damn i love this!!
Efter vi var klara så åkte jag till kphmn och var "hemma" kl 00.00 sådär lagom kul menmen.
Idag är det massa som ska göras och kommer väl snart få ett nervsammanbrott över hur folk inte kan organisera ordentligt innan dom drar iväg och låter andra göra deras skit....

I don´t know who you are.
What it become.
When a story ends another begin.
The agony that flows in the vains, and the sadness in the heart.
Please stop the lonlyness to start.


Onkel M
//FRED UT

Date up the update....

ja det var ju kul...haha

Tänker informera om att blogg skrivandet kommer inte och vara lika aktivt som innan för nu har jag ny lägenhet och där är det inget internett ensålänge.
Kommer komma upp info om flytten och allt så ni kan vara lugna;)

Imorn blir det inköp av den nya tv´n och dylikt. härligt ska det bli.


Härliga låtar just nu:

SebastiAn - killing in the name of (remix)
teddybears sthlm vs ADL vs lil´red rooster vs the  robodog -  unkown
MSTRKRFT - Neon knigths
Sting - Russians
Carpark north - transparent and glaslike
36 crazy fists - will pull this in by hand

Fixa nån av dom :) härlig musik indeed.

Onkel M
//FRED UT

ÄH SLUTA

ORKA MED FOLK!! NI ALLA ÄR BARA KONSTIGA OCH ORKAR INTE MED ALLT SKIT!

I'm looking at you through the glass
Don't know how much time has passed
Oh God it feels like forever
But no one ever tells you that forever feels like home
Sitting all alone inside your head

All alone in this cold heart world

Ett kontor med ca: inga personer och en liten ensam Onkel M är inte så spännande ska ni veta.De grejjer som kommer in är inte många men är stora och tar timmar och göra. Alla är på semester.Men inte jag. Här sitter man ensam och ska göra det i 2 veckor...SÅDÄR LAGOM KUL!!
Men en positiv sak är att jag kan sitta och lyssna på MR. Oizo och Justice utan att någon kan bry sig^^

Igår kväll så käkade jag ute med kusinen och hans tös. Var trevligt. Sjukt längesen man träffades ordentligt.
Sen vart det hem och försöka förstå min mobil i en stund sen sova.
Kan dock säga att min outfit idag är galet snygg och jag är galet snygg. Kommer uppdatera med en bild senare idag.;)

"When i see you, i dont hate you i cry"


Nu ska jag möta Søren på en kaffe och ev bestämma om det blir THE ROCK på fredag.


Onkel M
//FRED UT

Print that shit

Tänkte bara tipsa er om lite t-shirts.

Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att Imaginary foundation gör några av de snyggaste t-shirts på marknaden.
Tryck som är helt utflippade men endå sjukt snygga. Tänkte visa er några av mina personliga favoriter:
image35

Ni kan se på fler på:
www.imaginaryfoundation.com/
Om ni vill köpa något råder jag er att gå in på
ww.sneakersnstuff.se


Onkel M
//FRED UT

Om en hund mådde såhär

Ja helgen var sjuk bra alltså. I LOVE KPH , Jag och Søren helkväll som slutade med hemgång kl 06.00 på morgonen på lördagen. The Rock kickar alla uteställen helt klart.
Lördagen var najs som fan med. Men söndagen slog det mesta, Städa och vila..Jisses vad den vilan behövdes.

Nu sitter man här på jobbet och har en break, och känner att ens hjärna är mer som en skål med havregrynsgröt, ni vet när den är sådär grå och någon dum fan la i äppelmos i skiten för att få det ännumera räligt.! så känns det nu :)

Tankar flyger runt  som fan just nu och känner faktiskt ingen speciell ork att analysera så mycket. Men jag borde göra det mer fast endå så säger en liten bit av huvudet att nejdu passa dig så du inte gör som innan.
My dreams are haunting me och det är dock något som är irriterande. Snacka om att det kan förstöra ens dag om drömmen inte var en av ens mest populära...

2 saker som idag är galet räligt: Ljummen tropical juice och att mina händer skakar extra mycket idag.

"We're the right train running on the wrong track"


Onkel M
//FRED UT

RSS 2.0