End

Underbar helg verkligen!!
Inget mer o säga. Kommer lägga bloggen på is ett tag så får vi se när jag orkar skriva igen.

FRED UT ALLESAMMANS!!

Seghet och Alex Shulman

VILKEN SEG DAG!! Känner mig super sliten och trött, och vill bara hem. Inte min jobbdag idag.
Varit på kontoret sen kl 07.45 idag och känner att orken börjar ta slut. Ska bannemig hem snart.

Idag blir det chill antar jag. Men man vet aldrig. Folk ringer alltid på helgerna i tid och otid.
Veckan har gått snabbt. Kanske för det är mörk hela jävla tiden. Men idag har solen tittat fram en stund och det känns underbart. Dra in sig så mycket ljus som möjligt innan all total förmörkelse.

Läste Alexander Shulman´s Krönika i punkt SE tidningen idag. För fan människa ta dig i kragen och börja skriva bra ist för den skiten du skriver nu. Obscen och idiotisk krönika var det. Synd för jag trodde att han skulle skärpa sig nu efter hans nerläggning av sin skräpblogg. Men tji fick jag.
Känner själv att min blogg börjar närma sig slutet. Mycket för jag inte orkar lägga så mycket tid på den och att folk inte förstår att ge fan i att ta saker personligt av det som skrivs i min blogg.

Ajja slut för skrivandet for now.
Fortsatt trevlig dag alla.

//FRED UT

Viskande mammor

Måste bara berätta en händelse på tåget som inträffade på vägen till jobbet:
Det kom ombord en mamma och hennes översöta son på 5 bast på tåget. Han var jätteglad över något och pratade vilt och glatt med sin mor. Inget störande på något vis men mamman verkade inte uppskatta sin sons tonläge och viskade hela tiden och "hyshade" sin son flera gånger och påpekade att han skulle minnsan oxå viska.
Mycket märkligt tycker jag för det var ju knappast så att han berättade hemliga gömstället till en atombomb eller liknade.. Vissa föräldrar än nog lite väl spännda får jag faktiskt tycka och hon passade i det facket.

//FRED UT

Rättelse notis: Detta var på ett S-tåg där tysta kupér långt ifrån finns :)

BAMBAM.-.

Vilken dag det är idag. Känner mig lågpresterande minsann. Kan bero på att jag jobbat som en gnu det senaste 2 veckorna och det börjar lugna ner sig. Rätt skönt faktiskt.

I dag blir det redigering med Andreas, ska bli intressant och se vad resultaten blir ;)

Urk ingen bra dag alls idag!! Huvudet är sprängfullt av jobb/mer jobb/och konstiga tankar. Orkar inte detta. Sömnproblem ger det dessutom!!!
Aja ska inte klaga...


//FRED UT

Icon Story

Ja igår satt jag uppe till sent på kvällen och designade ikoner till webtrack. Ett tufft jobb må jag säga, även om det inte låter som det. Men att designa en ikon som inte ska kunna klickas på eller hänvisa till en text eller liknande är svårt att göra så den inte blir missanvisande. Men jag lyckades, och av 5 förslag så var det en som uppskattades mycket. Känns bra att fixa en deadline som bestod av knappt en kvälls arbete. DAMN IM GOOD!!
image142
Många bollar är i luften just nu. 2 sidor till skall designas och olika projekt sätts snart i spel.
Lite underligt det där att jag lägger min lediga tid och på att ta på mig andra jobb. Måste fan vara något alvarligt fel på mig..? Vad är de det kallas nu, workaholic!?






//FRED UT


Kontors problem

Ja anlände till kontoret kl. 08.30 och såg ett annorlunda kontor. Men dock inte färdigt. Nu ligger här byggatreallier överallt och för en kvart sen kom arbetaren hit och nu sitter man med ett jävla liv av borrmaskiner och en svärande dansk som är irriterad för inget riktigt går som han vill. Kan säga att koncentrationsnivån är väldigt låg och jag funderar på att slänga en hammare i huvudet på byggarbetaren så här blir tyst.
Menmen kanske detta är dagens i-lands problem, what do i care, jag är en bortskämd i-lands man och jag tycker jag har rätten att jobba i tystnad ;)

//FRED UT

Ännu en helg och klippning

Händelserik helg åter igen. Fredagen och lördagen var det fest och mys med Peter/status/rebecka och alexandra.
Har klippt mig hos en frisör för första gången på 3 år. Kändes mycket underligt. 800kr och 2 timmar senare blev det detta resultatet:
image141
Ah var väll värt tid och pengarna, eller?

Nu blir det Band of brothers och läsk med brosan. Ha en fortsatt trevlig söndag kära läsare.

//FRED UT

Longboard Photo update1

Så nu är det lite fler bilder. =)
     


//FRED UT

Norrmänn= dryga personer

image137
Helt ärligt vad är deras problem? Jag stör mig gravt på norrmänn och allt vad som har med Norge och göra.
Dryga personer och fult språk!! Mina åsikter kanske hade varit annorlunda om jag inte hade Norrmänn i del av mitt jobb och att dom oftast är som en "finne" i röven..kul...
Men en kul grejj är att när jag slutar så kommer allt att gå helt i kras och ingen kommer fatta vad dom ska göra så
HA DÄR FICK NI ERA FJÄLL-APOR!!...
Aaah skönt med avreagera sig ibland.

Idag tidigt hem och dammsuga och fixa. Sen kaaanske träning, vem vet.
Min Mormor fyller år idag så STORT GRATTIS MORMOR!!!

//FRED UT

Svimmande gravida, och fulla tåg

Vilken morgon. Om man vill att saker ska hända en i ens liv så pendla med tåg!! Imorse så satt jag på tåget till malmö och märker att kvinnan brevid mig svimmar. Vi kallar på någon som kan hjälpa. Efter en stund så vaknar hon igen. Men det tog inte lång tid förens hon svimmade igen och man fick inte henne och vakna. Som tur var så fanns det en sjuksköterska på tåget som utan några svårigheter fick henne att vakna. Tåget stannar i Oxie och ambulans kommer för att hämta henne och tåget rullar vidare mot Malmö.(I tillägg så var denna kvinna i 8-9 månaden, alltså höggravid). Ja sen på Øresundståget så var det såklart totalt fullpackat eftersom tåget innan som skulle gått var avlyst. Skitkul att stå upp i 40min när ens hjärna är som smördeg och tröttheten är lika stor som atlanten.

Nu sitter man på kontoret igen och tro det eller ej, känner ganska avslappnad. Kan ha o göra med att just nu är det minimum och göra. Men det ändrar sig på 3 röda som vanligt antar jag.

//FRED UT

RSS 2.0