helg and tattoo

image135
aaah vilken helg. Supernajs rakt igenom. Tattoo-expo var superb. 2 nya gaddningar blev det och resultatet vart lyckat. Bilderna från åkningen är delvis redigerade. Och idag blir det chill och film. Imorn börjar ennu en vecka med jobb och förvirrade Normänn. Ja livet glider fram med behaglig hastighet.


//FRED UT









En helvetisk morgon

Att det ska ta 3timmar att komma in till jobbet är dock inget som e så kul. Jag tänkte ja nu ska jag ta in tidigt så jag kan gå tidigt och dessutom hinna med frukosten som bjuds på fredagar.
MEN NEEEJ!! Såklart så tyckte väll någon högre makt att jag minnsan inte skulle få njuta av en frukost och att få gå tidigt... I hate DSB..

Ikv blir det fira lillasysters 17år :) jisses dom växer snabbt dom så liven.
Sen tillbaka till Ystad för att sooova. hoppas jag.

All for now.
//FRED UT

Tattoo expo 07

SKA DU DIT? :) Det ska iaf jag. Kanske blir en ny gadd..hmm

image134

//FRED UT

....

image133
"What is going oooon" som dom brukar sjunga.
Idag så är det en dag som jag kallar "sitt på din feta röv och känn att du inte tillföjer så mycket idag -dagen".
Men jobbet går framåt och det börjar kännas mycket stabilt och bra. Im pleased with myself.

Idag blir det träning och bildredigering. Sen hoppas på en god natts sömn. Blir inte mycket av det numera,drygt som fan..

Dagens musiktips:
Jedi mind tricks - Heavy metal kings feat. ill bill.

//FRED UT


Gnäll!!!

Är så trött på jobbet just nu, och orkar inte vara ensam. Shit vad tråkigt det är!!
Känner inte att motivationen är på topp för allmänt dryga arbetsdagar med irriterande arbetsomständigheter.
Jag vill ha en fru. Tycker jag att jag förtjänar :) haha!!

Jee var nog allt. Ville gnälla lite.

//FRED UT

En spännande morgon

Den här morgonen har varit händelserik må jag säga.
Den startade med att jag gick upp kl.05.20 och tyckte att jag nog måste radera allt vad som har tidiga morgonar att göra. Tänkte att jag skulle ta ett tidigt tåg men sen tittade jag ut i über-regnet och kände att nej det kommer bli fel någonting om jag tar detta tåget, så jag tog det som gick 06.38.
Kunde inte haft mer rätt för när jag kom till malmö så stod ett Øresundståg som skulle gått i tid med det tidigare tågen jag hade tänkt och ta, men det hade varit fel med vagnarna så den hade stått och väntat i en timme. Tur för mig att jag inte tog det tåget tänkte jag och satte mig på mitt vanliga tåg. Väl på tåget så sätter det sig en man brevid mig som hade någon form av downsyndrome och otroliga talsvårigheter, plus att han var Dansk. Han tyckte tydligen att jag var super intressant så han började mala på och jag satt och tänkte hela tiden, Va fan säger han. Bara och nicka och pröva att inte säga ja eller nej på fel tillfälle..mycket svårt faktiskt. väl inne i Kph så kommer jag till Svanemøllen och där springer det en man i blöjja i regnet och skriker att detta är domedagen. Hmmm... Jag tror inte att det är bra för mig och se och uppleva så många saker på en och samma morgon.. Så summan av kardemumman är att : "Lita på din magkänsla och lita inte  på en man i blöjja"

//FRED UT

Måndag. And the moon!!

Måndag igen... Fick alldeles för lite sömn inatt, jävla månen som knasar upp min sömn. Är det bara jag som påverkas så mycket av månen? Najs dag som fan igår. älskar söndagar verkligen, tror nog det är min favoritdag i veckan. Synd dock att inte så många cafér har öppet. Men att få bara slöa efter en hel veckas spring så känns det bra :)
(Känns konstigt och det rör runt i mitt huvud. Hmm i like it :D)

Nu är jag på kontoret och mår illa, inte min dag känner jag. Hur fan ska jag hinna med allt !?
Vill bara att klockan ska bli lunch-time så man kan få lite kraft. Såg Simpsons the movie igår....igen.. Ah Homer är så go!!

"SpiderPig, SpiderPig, does whatever a SpiderPig does. Can he swing from a web, no he can't, he's a pig. Lookout...he's a SpiderPig."
image132

//FRED UT

Weekend fashion and booooooooose!!

image131
Ja ennu en helg avklarad. Duktigt!
Suverän helg har det varit. Lära känna mig festen på jobbet i fredags var Überlyckad. Skithärliga människor jag ska börja jobba med. Lagom rund om foten så kom jag hem till ystad vid 23.00 och tyckte att jag minnsan förtjänade efterfest. Ja det blev det. en wiskey och HIM i högtalarna och skitsnack med Mina fiskar Dojjan och Sumo. Efter några tappra försök att få mina fiskar att svara på mina frågor så blev jag trött och somnade i soffan.. Lagom lodis känsla över det kanske?

Igår så var det Modeshow/catwalk och Piledriver spelning. Skitnajs kväll mycket härlig stämning må ja säga. Andreas och alla medverkande får båda tummarna upp av Onkel M :)
Kvällen slutade med en totaldäckad Månz i sängen. Usch man känner av det idag.. Men det var det värt!!

sista jag vill skriva är att PSTQ är en underskattad artist och Svergie borde lära sig att uppskatta ordentlig Götebors-rap!

//FRED UT

Jobb and design

image130


Ens liv verkar bli mer och mer att fylla med jobb. Skönt iof, för jag har dock ingen att dela min vardag med så varför inte sin älskarinna "JOBBET"?
Webtrack Designen börjar bli helt klar. Jag har nu börjat med Piledrivers nya design och jag må säga att damn im good!!
Härligt och ha lite kvälls jobb när man kommer hem.....

Ikväll blir det middag med dom från den nya avdelningen som jag ska börja på. Italienskt tema..hmm låter spännande, men mindre kul att det är anordnat för att lära käna mig. Usch tycker inte om att man ska vara centrum för 7 Danskar en hel kväll.. Men ska nog bli supertrevligt :-)

Imorgon är det Modeshow/catwalk med Piledriver som spelar. Kom dit och kolla sköna kläder från DDC och rocka med bandet!! På Litemer kl 21.30 brakar det loss.


//FRED UT
                                                                                                                                                               Copyrigth Bedtimedesign -->

Design.

Håller på och pillar fram en ny logo till Min Blivande hemsida. Vad tycker ni om den här?:
 (dock ej klar)
(copyrigth bedtimedesign)
image129


//FRED UT

BRRR!!

FYFAN VAD KALLT DET VAR  I MORSE!!! Höll på och få kallbrand alltså.
Solen tittade förbi sen blev den gangbangad av det dåliga vädret..BULL!!

Ikv blir det träna och chilla. Ska flytta ner lite saker om jag hinner oxå.
Shit mitt sociala liv börjar gå till botten. Jag är inte den jag var. Jag tycker dock jag förtjänar massa eftersom jag är så bra ^^ HAHAH!! Menmen det kommer en tid då inga bekymmer finns. Damn hoppas den kommer igen då.

Passion killing floor med HIM är ju inte liite bra!!

//FRED UT

alene

Fan vad tråkigt det är och sitta ensam i lägenheten ikväll. ORKA!! Behöver någon :'(
BAJSBAJSBAJS är vad det är!!!

//FRED UT

Bästa banden alltime.

image126


Frn.V: HIM, 36crazy fists. Mustasch, Danko Jones, Fall out boy

Tåg.

Hemsk morgon ensålänge. Tågen stod i malmö i 40 min pga signalfel, konstigt att dom aldrig verkar ha fixat det för det är alltid deras problem.. På S-tåget så satt en märklig kvinna som utlöste all sin aggresion på sin mobil som inte ville spela upp musik. Kan bero på att det var en gammal modell..hmm. Efter en 5-10 min så hade hon upptäckt att det var något som fattades i hennes väska, så då kom det ett X antal skrik/svordomar över att den saken inte var där. Får faktiskt säga att det var en ganska läskig kvinna. 3 äpplen hög och en tandhygien som hade passat någon i pirates of the carabian. USCH!


LIKA SOM BÄR? ELLER BARA JAG?
image127



"all i can think is about you, baadabaadaaaaa"

//FRED UT

Träna och svettas som en ...eum.Munk!!

I kväll blir det träning. Fan va gütt. Blev alldesles för lite sista veckan.
Mitt liv börjar bli lite smått drygt faktiskt. En sån massa saker som jag vill hinna med men får inte tiden att räcka till.
Lägenheten ska uppdateras och allt sånt skit. Nu har jag iaf fått ner saker i källaren för har ju inte fått tillgång till den förens nu. Allt löser sig, synd bara det tar lite tid.
Mycket i huvudet som jag inte ska tänka på egenterligen. Vet inte varför men det kommer allt mer och oftare. Something is missing in my life, och det stör mig mer än att mina fiskar är beroende av TV-shop.

Ajja nu ska jag  på möte och bli grillad för min nya design som jag har pillat med. Hoppas dom tycker det är bra, annars goodbye fritid.

//FRED UT

VENUS DOOM

image126Är nästan lite skrämmande hur bra HIMs nya album är.
Köp den när den kommer till svergie för fyfan va bra det är!!
Ville är verkligen på top <3

Kiss of dawn
I'm tired of the games
I'm playing with you
When you're not here
Death frees from the fear of dying
It's true, have no fear
Let me look into your eyes
And see death pass us by
I'm reaching for your shadow
Drowning in the kiss of dawn
Touching the pain you left me with
At the kiss of dawn



//FRED UT

whabablää

Uppdatering:

Gocarten gick över all förväntan. Vi körde mot Danmarksmästare och proffs endå så kom vi nr.13 av 24 lag. Vi är alla mycket nöjda.
Back to work imorn. Lagom kul efter den här dagen menmen. Nu är det iaf vindrickande hoss brodern och allt känns mycket bra. Stor dag imorn. Ska presentera mina nya förslag på hemside designen.,.. kan knappt vänta men kommer nog gå bra.
image125
im out. Ska pimpla lite vin sen sängen.

//FRED UT




Fredag: öl och wiskey.
Lördag: godis och film.
Skönt att inte vara ute på bara bar. Men soft var najs:)
Och några hemska mardrömmar..

Idag: THE RACE IS ON!!! Ska kicka ass!!
image124

Nästa vecka måste det bli några dagar träning. Minst 3 är det bestämt.
Skriver mer imorn folks, ska göraq mig klar inför resan till Rosklide.


//FRED UT

SHULMAN OCH GYNNING

image122
Okej Dagens feta nyhet:
ALEX SHULMAN och CAROLINA GYNNING har släppt deras gemensamma bok "PRIVAT MEJLKORRESPONDENS"
Okej Shulman enligt mig är überöverskattad men iaf. Gynning är en blondin som försöker hävda att hon är smart men lyckas sådär. Så har dessa personer släppt en bok.. Kommer antagligen sälja som smör och jag kommer antagligen oxå läsa den. Boken i sig verkar vara rätt meningslös men kanske rätt i tiden what do i know. Känns bara som ett "tappert" försök att göra sig själva mer "hyped" och jag som sagt anser detta som en flopp. Hoppas inte bröderna Shulman kommer och attackerar Ystad igen efter detta ;)

//FRED UT



MAERDISCH.

Vilket race igår. Rough style!! Sjukt kul. Hoppas det går så bra på söndag. :-)
Vaknade i morse och kände att det var något fel.. Hade fått 7½ timmars sömn vilket var rekord på många månader.
Iaf så kom jag på att det var min tur idag att ha den traditionella Fredags frukosten på jobbet. Stressa upp och skynda mig till tåget som gick kl 06.08 och in till Kph för och komma i tid att fixa frukost. Nu sitter jag här sömnig och lagom utråkad. Thats life.
Mina drömmar är inte bra för mig. Shit saknaden har kommit tillbaka och bigtime denna gången. BLÄ!
Im going to die alone with my Fishes. Dojjan och Sumo..

I dag får vi se vad som händer. Tjat om utång som vanligt. Nej jag är inte sugen på orginalrundan!
Att så många människor är så måna om ens utgång..märkligt.

Hoppas endå på att det blir en bra dag.

//FRED UT

Orken försvann i ett litet möln..

image121

I dag så är det träning på raceingbanan igen.

Sidorna går utför. Insperationen är noll.. 
Trött och dryg dag idag känns det som, vet inte riktigt varför. Vilket fall som ska det bli asnajs med helg.

Tycker det är rätt kul med den här überhypade bartömmningen på Store Thor. Du ska beställa biljetter för att komma in för att senare betala för alkoholen som kanske är nedsatt med typ 40%. Var fan ligger logiken i detta?
Men såklart som alla andra är dom snikna jäklar som vet att många är lättlurade och kommer till detta "event" (inget illa ment till dom jag vet ska dit).

I morse så var det mörkt dimmigt och kallt. Jag tänker i helvete heller och tar på mig en jacka/shal/mössa och beger mig ut. Smart som fan tänkte jag, för jag fryser ibland emellan mina sömn-minuter på tågen. Kommer till KPH och såklart så tittar solen fram och poff 18 grader. Jag svettas som en bäver och tycker att hans som styr över vädret måste tycka jag är jäkligt rolig att jävlas med. Så vad har jag lärt mig? "finns inga dåliga väder, bara dåliga beräkningar"..Eller nått.



//FRED UT


PTTJA!!

Som Billgren skulle sagt. Hur var din dag Onkel? PTTJA...varken bu eller bä. Både ja och nä. plus/minus..
Ahh love it.
Inget har funkat som det skall idag. Turen är att hemsidorna är på the safe side. Så dagen var inte helt förstörd.

Nu sitter man hos Def-master-B och ska se family guy sen blir det mer hemsidefix.

//FRED UT

waskewaske...

Tvättmaskinen skall inhandlas nu..ska nog jobba hemmifrån imorn. så då kanske jag kan fixa det..hmm.
Pallar fan inte med rövmänniskorna i mitt hus som snor alla tvätt tider..NENENE LÄMNA DOM KASSA TIDERNA SOM HAN INTE KAN TVÄTTA PÅ!!!...maerd

Jäkla idiot hyresvärden har tydligen inte uppgraderat sitt comhem så vi kan ha bredband...hur jävla idiotiskt är inte det??!! Tur att någon granne har trådlöst iaf;)..MOHAHA!
Ska ringa och skälla på han och även klaga på att mitt lås är så trögt. Ska bli kul.

//FRED UT

MAHA!!

image120Känner mig som en allmänt elak och listig man när jag numera surfar på grannens trådlösa. Men det är billigt iaf :)
Har varit på jobbet sen 07.40 vilket känns bra för jag ska fan hem tidigt idag!!
Toplistorna sen im out of here.

//FRED UT

:'(

7 months and its still in my head... SLUTA NU!!! :(

MAERDisch

Shit min morgon/natt har varit allt ifrån bra.
Ca 4 timmar har jag fått sova för låg och vred mig och kände att jag kunde kyssa min måndag goodbye.
Vaknar kl 06.00 med 4 stabila timmar sömn och tåget såklart knasar sig och jag kommer försent till jobbet. Nu sitter jag här och känner mig allmänt bitter över världen och vill bara hem för såklart så har jag varit så duktig att jag inte har något och göra nu... Se om träning ikv blir bra för shit vad orken inte finns just nu.

Fredagen var det øl drickande hos Andreas och hans sthlm´s vänner. Sjuka snubbar alltså. Men kul som fan hade vi. Lördagen var det fika och affärstittande med Bille och på kvällen åkte vi hem till mina föräldrar och åt middag och dylikt, allmänt skittrevligt och mysigt. Igår var det "ID-middag ala Peter" och sen filmtittande. MYYYCKET NAAJS!!

Sluta jaga mina drömmar...

//FRED UT

Nya inköp

image119

Något som jag verkligen inte orkar med längre är tvättider. Alltid upptagna och dom som finns är klockan tidigt på vardagar då jag e på jobb.. ORKA!! så nu ska jag göra slag i saken och köpa mig en tvättmaskin!!
Den här ska det bli---->


//FRED UT







R.I.P Pavarotti

image117

Bildligt talat en stor man. Kan väll aldrig säga att jag lyssnat mycket på han. Men min mor har under årens gång spelat han och kan ju säga att det var bra. Endå känner jag mig lite ledsen över att en sån människa går bort.
Favorit är pavarotti när han är med i de tre tenorerna.
Vila i frid
 













Vromvrom

image116Torsdag och en dag kvar till helg. Ska bli najs som vanligt. Har varit ganska beige och jobbat denna veckan, omotiverande på något sätt. Igår var det rally, skitkul och adrenalin pumpade. Får nog bli en körning till nästa onsdag.

Ikväll så är det hem, fixa klar datorn, sen iväg på en kvällsträning. Aktiv vecka. Skithärligt faktiskt, så nu blir det iaf 3 dagar i veckan träning framöver.

Imorse på tåget så satte jag mig på typ den enda lediga platsen som fanns (för jag kom sent till stationen) Och då fattade jag varför ingen satt där. Sätet var helt snett!! Fick sitta på halva röven in till malmö för inte fan var jag så pigg så jag kunde stå upp.. Snacka om I-lands problem alltså.

(Kul det där att folk inte hör av sig.)

//FRED UT

jahajahajaaae342m

Ja dagen börjar med att kroppen till varje pris inte skulle ta sig ur sängen. Resan in har nog faktiskt aldrig kännts så långsam. När jag kommer in på kontoret så pågår det en alvarsam diskution mellan mina kolegor ang att chefen har betämmt möte på vårat kontor och vi ska inte delta i det. Så där står jag och Matti kontorslösa. Efter några småbråk och letande efter kontor sitter jag nu någonstans  som jag aldrig varit i byggnaden framför en asiat kvinna som inte tycker det är så bekvämt att jag sitter där hennes kollega brukar sitta. Inte sagt ett ord till mig ch små stirrar sådär läskigt mellan varven. Ajja bara 2timmar till^^

Idag blir det ut till Rosklide och öva på banan. Ska bli naajs som fan!
Kroppen är lite seg efter konditionspasset igår men det är bara härligt. Träning is the shit.
image115

//FRED UT

Work it fishyfishy

Träning ikväll. Ska bli najs. Temat idag blir konditions träning. Är förkyld och skit så hårdpass igår och idag går inte för sig. Så cykelmaskin here i come!! :D
Sen blir det nog film och mat med brodern, riktigt trevligt.

Imorgon är det träning inför det stora loppet den 16. Grabbar vi ska köra som gudar!
Sthlm blir nog inställt på fredag. Folk som ställer in och andra personer som inte har koll på deras Sheman.. SVINDRYGT eftersom en ny tattoo skulle införskaffas. MAERD.

Mina älskade små fiskar är underhållning nr.1
Sumo och Dojjan har tendenser till homosexuallitet men vafan.. Råkat ge dom lite mycket mat så dom är  på diet. Shit en fisk på diet är inte något man hör varje dag. Men dom e så fina endån:-)

Förvirring i huvudet har besökt mig igen. Konstigt faktiskt?

//FRED UT

Tidig morgon

Ja 05.00 ringde klockan. Efter ett X antal snoose på mobilen så gick jag upp och satte mig på tåget. 07.50 var jag på kontoret idag. Inte en själ på min våaning. Inte ens min chef Thomas som alltid predikar att han är här kl.08.00 varje dag..Han är fortfarande inte här..hmmm.. Jaja tidigt ska jag gå hem iaf. vare sig dom är griniga eller inte.^^

//FRED UT

Sovrums skit

Nu har det setts ut nya hyllplan till sovrummet. GUTTE-BO!!
 


//FRED UT

Måndagen en fräsh start

Måndagar är något speciellt. Varje morgon är som att födas på nytt. Ögonen svider för man går upp så tidigt, kroppen är trött och vill bara ligga kvar i sängen. Alla säger att måndagar är värsta dagen på veckan. Kan hålla med fast bara på morgonen. När jag sätter min fot inne på kontoret så blir jag pigg igen och dagen är faktiskt väldigt bra. Anledningen är väl antagligen att man är inne i sin rutin igen och att det alltid känns lite nytt första dagen på veckan. Så om jag fick välja så är tisdagen nog värst. Då är du helt tillbaka och du blir lite smått deprimerad över att du sitter och gör samma sak som alla andra veckor innan. Men nu är det måndag som sagt och det känns som om det kommer bli en bra dag. Förklylningen har lättat och solen skiner faktiskt, dockär det kallt ute. Men man får vara glad att det är ljust ute iaf.

Träning i kväll och det ska bli as najs för 2 träningar gick till spillo förra veckan. Sen blir det My name is Earl, så kan man skratta och titta på ögongodiset  Jaime Pressly.

image112

//FRED UT


Helg och hårfärg

Helgen lider mot sitt slut och skönt och vara relativt fri från sjukan. Igår var det fest hos Andreas. Mycket trevligt!!
Fredagen var malmö/lund. Idag besök hos päronen. indeed najs!
Shit meinen sheize vad folk e skumma. Ystads ute liv är inget för mig. Får hålla mig till kph.
Sry Ystadbor men youre fucked up^^
Jobb imorgon känns lagom motiverande. Men vad vore livet utan mina älskade peengaaar!! MAAAHAHAHAHAH!!
HAGALEN FOR LIFE MADDA FAKKA!!

Svarthårig är man oxå:
image111


//FRED UT

Handla och såånt.

Vardagsrummet:
 

Sen blev det en trenchcoat från Emilio. Och 2 stora latte, haha!!

Ikv blir det besök hos andreas.

//FRED UT

RSS 2.0